Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Milovníci poměrně drsným humorem prošpikovaného seriálu Haló, haló! musí mít radost! Do Prahy se totiž chystá představitel slizkého a velmi podivínského gestapáckého důstojníka Otto Flicka Richard Gibson (59). A nejen on. Do českého hlavního města zavítá i laškovná vojínka Helga Geerhartová (Kim Hartman), která většinou neúspěšně Herr Flickovi nadbíhala.

Oba se spolu s Paris Jefferson, představitelkou bohyně moudrosti Athény v seriálu Xena, 16. listopadu na Novotného lávce zúčastní BritFestu, akce, na níž nejen milovnici anglického humoru budou oslavovat britskou kulturu se vším všudy. Celý den se zde budou konat besedy, ochutnávky typických ostrovních laskomin a také workshopy včetně výroby tradičních anglických britských jídel a dárků. A pochopitelně nebude chybět ani možnost popovídat si s herci či získat jejich autogram.

Z účasti hvězd komediálního seriálu Haló, haló!, v němž se vše točí kolem nevěrného a rozpolceného kavárníka Reného, který si za druhé světové války ve Francii nechce rozhádat partyzány ani německé okupanty, má radost například dabér Herr Flicka Michal Jagelka. „To jste mi udělali velkou radost. Okamžitě si to datum píšu do diáře, a jak mi to trochu program dovolí, rád pana Gibsona poznám osobně. Když jsme to asi před sedmnácti lety začali dabovat, byl jsem ještě cucák. Byla to ale moc krásná práce s výbornými kolegy,“ vzpomíná na právě reprízovaný seriál Jagelka.

Ten se těší, až na britského herce zašišlá tak, jak zpodobňoval jeho postavu v českém znění. „Trochu jsme to upravovali, ale originálu se velmi blížíme. Myslím, že až na něj promluvím jako Herr Flick, okamžitě bude vědět,“ dodal Jagelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám