Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto se pomalu chýlí ke konci a příroda se brzo převleče do podzimních tónů. Nechte se v této změně šatníku inspirovat! Pokud netušíte, kterým trendům bude podzim 2013 skutečně fandit, ba přímo nadržovat, dejte na naše rady. Prozradíme vám, v čem zaručeně zabodujete. Vydejte se svižně vstříc novému ročnímu období s novým šatníkem!

Zaostřete na vesty!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mezi módní policií se šušká, že letošní podzim dá vestám palec nahoru. A není se čemu divit! Je až k nevíře, kolik přívlastků by na adresu tohoto typu svršku mohlo být řečeno. Přímo božsky se budete cítit, oblečete-li tuto prošívanou a perfektně střiženou vestu, která na vás čeká hned v několika barevných provedeních. Věřte, že v chladných podzimních dnech si ji neskonale zamilujete.

Volba číslo jedna? Tunika!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ať je jaro nebo podzim, nemůžete nikdy sáhnout vedle, vsadíte-li na tuniku. Existuje málo outifitů, které jsou ve svém střihu natolik univerzální, že lichotí snad každému typu postav. Jedním z nich je i tato tunika v tmavě třešňové barvě, ve které budete opravdu k nakousnutí. Stane se vaším věrným spojencem při snaze zamaskovat přebytečná kila na bříšku či na bocích, zároveň ale umožní dát na odiv vaše přednosti. Tunika zkrátka vládne světu módy. Vyberte si i vy tu svou!

Opouzdřená elegance

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ruku do ohně dáme za to, že se s touto sukní spřátelíte od prvního okamžiku, kdy ji na sebe obléknete. Má tu moc, že s grácií podtrhne vaše křivky a ladnost pohybu. Ať už na pracovním pohovoru nebo při pochůzkách po městě, v této sukni budete vypadat vždy stylově a elegantně. Zaručujeme, že na vás díky ní spočine nejeden zvědavý mužský pohled. Takže? Vzhůru do nákupu této pouzdrové krasavice. Je pro vás připravena dokonce ve dvou délkách!

Pulovry nad zlato

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pulovry byly, jsou a budou nezbytnou nutností, která by ve vašem šatníku neměla chybět. Aniž by obepínaly tělo nebo provokovaly výrazným výstřihem, přesto v nich, milé dámy, budete působit smyslně a sexy. Nechají prostor pro vyniknutí vaší přirozené krásy a navíc se v nich, jako bonus, budete cítit maximálně pohodlně. Vyzkoušejte tento proužkovaný úplet s delší zadní částí a přesvědčte se samy.

Bunda, která má šmrnc!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte potíže narazit na takovou podzimní bundu, která vám nebude přidávat zbytečná kila navíc? Přijde vám líto, když bunda skrývá právě ty partie, které jsou vaším protějškem (či vámi samotnými) tolik oblíbeny? Pokud ano, nezoufejte! Představujeme vám prošívaný „opásaný“ model, který vyřeší oba výše zmíněné problémy. Doplníte-li tuto bundu o výrazný šátek či šál, nebude vašemu podzimnímu looku scházet k dokonalosti už vůbec nic.

Další články

Načítám