Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Ivetu Bartošovou (†48) už nebylo vidět a slyšet tak dlouho, až se bojíme, zda po brutálním mediálním náletu krátce po návratu z Bohnic zase nezasedla k nějaké té tubě prášků a dobré lahvince. Rozruch teď ale vyvolala stejně: přišla o stovky fanoušků. Má to souvislost s jejím snad již starým životním stylem?

Na nejznámější sociální síti existovala stránka oficiálního fanklubu Ivety, na které se chlubila exkluzivně natočenými videi a fotografiemi ze svého soukromí. Administrátorka, soustružnice z Frýdku-Místku, pak nemilosrdně mazala jakékoliv svobodné názory lidí, kteří Ivetu ani neuráželi, ale v jejich komentářích bylo byť jen jedno procento pozitivní a konstruktivní kritiky. Zato sluníčkové pochvaly o tom, jak je Ivetka krásná, mladá a střízlivá, by na stránce zůstaly donekonečna. Nebýt toho, že byla zrušena!

K tomuto kroku se jednou administrátorka odhodlala ve chvíli, kdy si Bartošová „drze dovolila“ opustit Josefa Rychtáře a odjet na dovolenou se Zdeňkem Macurou. Po poslušném návratu pěnice do náruče říčanského agresivního podnikatele pak fanklub obnovila.

Proč ale nyní zase zmizel? Naštvala se snad soustružnice na svůj idol, že se vrátil se životosprávou do starých kolejí? Vykopla snad Iveta Bartošová Josefa Rychtáře, což si podle adminky nesmí dovolit? Nebo prostě jen fanklub porušil příspěvky interní pravidla sociální sítě, a její správci proto stránku nemilosrdně smazali?

Paradoxní je, že falešná kopie fanklubu, o jejíž zrušení správkyně originální stránky tak vehementně usilovala, existuje vesele dál…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám