Hlavní obsah
Článek

Dánská herečka Brigitte Nielsen (47) byla dva roky vdaná za akčního hrdinu Sylvestera Staloneho (64), kterého si vzala v roce 1985. Jenže ve stejném roce prožila vášnivý románek s jiným hollywoodským svalovcem.

Šlo - jak jinak - o pozdějšího kalifornského guvernéra Arnolda Schwarzeneggera (76), po jehož boku se proslavila v roli Rudé Sonji ve stejnojmenném filmu.

Vášeň mezi Arniem a Brigitte vzplála právě během natáčení tohoto snímku v roce 1985. Dánská hvězda se k úletu přiznala až nyní po 26 letech, kdy se Terminátorovi kvůli jeho nespoutané minulosti rozpadá manželství s Mariou Shriver (55).

Arnold si Mariu přivedl před oltář v roce 1986, ale v době, kdy si užíval sexuální hrátky s Rudou Sonjou, už měl se svou pozdější ženou vážný vztah. To ale Brigitte Nielsen nevěděla.

„Chtěli jsme vyzkoušet vše a také jsme to dělali. Neexistovaly pro nás žádné zákazy, žádné sliby, bylo to pro mě úžasné období,“ svěřila se nyní Brigitte.

Krásné chvilky se ale zakalily, když herečka zjistila, že „Lord Kalidor“ už je zadaný. „Jak vážné to tehdy s Mariou bylo, nevím,“ zpovídá se nyní. „Nikdy o ní nemluvil. Z toho, jakým způsobem žil se mnou, jsem měla pocit, že jsem jeho jediná. Pak jsem se ale dozvěděla o něm a o Marie a cítila jsem se podvedená,“ vzpomíná po letech Rudá Sonja.

„Možná kdyby mi tehdy řekl: ‚Chystám se oženit s Mariou a je to mezi námi vážné,‘ nikdy bych do toho nešla,“ uzavírá.

Brigitte není zdaleka jedinou hereckou partnerkou, která skončila v Arnieho posteli. Už dříve se k vášnivému vztahu s Terminátorem přiznala představitelka dětských rolí Gigi Goyette (52), s níž měl Schwarzenegger sex v jejích 16 letech a později i na přelomu 80. a 90. let.

Gigi navíc prozradila, že kromě ní měl Arnie vztah i s některou z hereček při natáčení kultovního filmu Total Recall. Že by to byla přímo představitelka hlavní role, božská Sharon Stone? Není to vyloučené. Při tempu, jakým informace o exguvernérově milostném životě vyplouvají na povrch, se to určitě brzy dozvíme.

Maria Shriver se se Schwarzeneggerem rozvádí po 25 letech manželství. Poslední kapkou pro ni bylo, když zjistila, že její muž má nemanželského syna se služebnou Mildred.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám