Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na tuto akci, jež se konala v rámci pražského týdne módy, dostala pozvánku jen hrstka vyvolených. Galavečeře Tiffany Sparkling Night se nekonala ve stanu na Alšově nábřeží jako většina přehlídek, ale v honosném Lobkovickém paláci na Pražském hradě.

Zde se sešlo několik modelek, návrhářek, významných lidí z módního byznysu, ale především movití podnikatelé, aby si užili příjemnou večeři v královském prostředí. Mezi hosty se objevila například spisovatelka Bára Nesvadbová (49) s partnerem, Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (32), kadeřník a moderátor Libor Šula, odbornice na etiketu Eliška Hašková-Coolidge či návrhářka Beata Rajská.

Super.cz vypátral, na jakém menu si hvězdní hosté pochutnávali. Jako předkrm se podávala jemná paštika z husích jater s meruňkovým čatní a portským, hlavní chod se pak skládal z telecího filetu s tapenádou z ligurských oliv a pyré z jeruzalémských artyčoků a sladkou tečkou byl páj s příchutí hořké čokolády a vlašských ořechů s kahlúa pěnou.

Pokud si myslíte, že se jednalo o nějakou bezduchou zábavu pro pražskou smetánku, tak se mýlíte. Večer pořádaný pod záštitou šperkařského domu Tiffany & Co. měl charitativní rozměr. Výtěžek ze sbírky poputuje na konto nadace Petry Němcové (44) The Happy Hearts Fund. „Jsem ráda, že Fashion Week nebyl jen o módě, ale také o dobrých skutcích," libovala si Petra Němcová.

Reklama

Další články

Načítám