Hlavní obsah
Článek

Šestapadesátiletá Angličanka Pat Higgins věří, že potkala toho pravého, s nímž zůstane v manželství do smrti. Své šance na to, že dožije po boku manžela, zvýšila tím, že si vzala čtyřiadvacetiletého mladíka. Tomu ani nevadilo, že je jejím už devátým chotěm. A Pat zase nevadilo, že je starší než tchýně.

Brali se o víkendu v sobotu 28. května v North Shields. Čtyřiadvacetiletý Mark Sanderson se tvářil hrdě a zamilovaně, jako by věřil, že je zároveň Patiným posledním manželem.

Pat měla i na deváté svatbě romantické šaty v barvě slonové kosti s živůtkem. Romantické šaty jí vyčítají především Markovi příbuzní, kteří pro ni nemají jiný název než „černá vdova“. Pat je už babičkou a svého nového chotě potkala před rokem a půl v rockovém klubu v Newcastlu.

„Lidé mi říkají nymfomanka a černá vdova, což je praštěné. Nejsem žádná predátorka, akorát jsem ráda v životě šťastná, co je na tom špatného? Chci být s někým, kdo se o mě bude starat, jak si zasloužím. Většina mé rodiny mě podporuje, ačkoli Markova rodina z toho šťastná není. Jsem ale od přírody optimistka a vždy jsem věřila, že každé mé manželství bude fungovat. Ale tentokrát vím, že to bude poslední manželství. Lidé možná říkají, že je moc mladý, ale věk s láskou nemá nic společného,“ cituje The Sun čerstvě, byť podeváté, vdanou Higgins.

Související témata:
Černá vdova

Reklama

Další články

Načítám