Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miluška Bittnerová se před pár dny vrátila z dámské jízdy v Tunisu a hned přišla ukázat své opálení na čajovou párty. V sexy tílku předvedla bujný opálený dekolt. "Ramena už se začala trošku loupat, tak na mně hlavně nechtějte, abych si sundala sáčko," řekla Super.cz se smíchem Miluška.

Jedna z našich nejvíce sexy hereček si dovolenou zrovna neužila. "Měla jsem tam pár veselých hádek, protože hotel rozhodně neodpovídal kvalitě, které měl. Bylo to vážně příšerný a musím říct, že jsem něco takového ještě nezažila. Určitě to budu s cestovkou ještě řešit," upřesnila Miluška.

Na čajové párty v nádherných prostorách luxusního apartmá na Malé Straně se jí ale líbilo. Dokonce ulehla do nádherné starodávné postele, ze které se jí vůbec nechtělo. "Nejlepší čaj je v posteli. Rozmazlujte se taky a udělejte si třeba skvělou snídani do postele," dodala česká Marilyn Monroe, která měla k dispozici celé odpoledne čajového someliéra Jiřího Richtera.

Ten poodhalil taje anglické tradice, jak správně připravit a servírovat čaj, a také co k jakému čaji nabídnout za dobré jídlo. K černému čaji se hodí spíše slanější pochutiny a k zelenému je ideální kombinace s ovocem, ať už v čerstvé nebo sušené podobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám