Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) má sice s hudebníkem Matějem Homolou dceru Lauru, ale nikdy se netajila tím, že by se nebránila dalšímu dítěti, tentokrát se svým partnerem, rapperem Rytmusem.

Nemůžeme se proto divit tomu, že slovenská média v posledních týdnech spekulovala nad tím, že je Dara konečně těhotná. Může za to nevinná zpěvaččina fotka, na které mírně vyvalila své jinak vysportované sexy bříško. Při pohledu z boku Dara skutečně vypadala jako ve třetím měsíci těhotenství.

Ona sama ale spekulace o požehnaném stavu důrazně popřela a na sociální síti hned zveřejnila další fotku, z níž je jasně patrné, že se jí bříško rozhodně nezakulacuje.

„Reaguji na dnešní titulku ve slovenských novinách o tom, že jsem prý ‚v tom‘. Každopádně děkuji za všechny gratulace, ale už poněkolikáté opakuji - zase omyl, nejsem. Fotka vpravo je z minulého týdne z focení s Petrou Ficovou, myslím, že je z ní dost zřejmá ‚fyziognomie‘ mého těla, stačí se v pase více ‚wohnout‘ a hned jsem těhotná,“ napsala na sociální síti Dara, která hned vtipně utnula všechny gratulanty.

Na miminko si tak u slovenské zpěvačky budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Zato její expartner Matěj Homola by se klidně mohl činit. Jeho novou láskou je půvabná modelka Barbora Prachařová, jež své dokonalé tělíčko předvedla na nedávné přehlídce luxusního spodního prádla. A kdoví, třeba dříve než Dara otěhotní právě ona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám