Hlavní obsah
Článek

Hudebník a herec Ondřej Brzobohatý (41) rozhodně není žádné ořezávátko. Vždycky mu byl pohyb blízký a vždy byl ve formě. „Rád si chodím do fitka zacvičit a rád se hýbu, takže s fyzičkou by takový problém být neměl. Horší to bude s „psychičkou," vyjádřil s humorem sobě vlastním Brzobohatý.

Sympaťák už během prvního týdne trénování shodil na váze a bolí ho celé tělo. „Nejvíc mě bolí chodidla, nárty, nohy obecně a celá záda i krk," postěžoval si nám Ondra na tiskové konferenci, kde byla oficiálně představena šestá řada StarDance. „Jsou momenty, kdy nervová soustava pracuje na plné obrátky, protože hlava ví, co má dělat, ale tělo ne. Když to nejde podesáté, tak trpím frustrací, která se projevuje verbálně," prozradil Ondřej, že prožívá během tréninků krušné okamžiky.

Ondřej patří mezi černé koně taneční soutěže. On to ale tak nevidí. „Já se za favorita rozhodně nepovažuju. Je to příjemná záležitost a zkušenost zatančit si v takové soutěži, ale tím vše končí. A konkurence je opravdu velice dobrá. Třeba i moje partnerka Táňa Kuchařová s Janem Onderem budou chtít do pořadí promluvit, stejně jako všichni ostatní,“ nechal se slyšet Ondřej.

Se svou přítelkyní Taťánou Kuchařovou (36) nejsou rivalové, ale prý se spíš vzájemně podporují. „S Taťánou se o soutěži dost bavíme a fandíme si. Jestli bude lepší než já, na tom nesejde a já to ani tak neberu. Jsme pár, kde jeden druhému budeme držet palce,“ dodal Ondřej Brzobohatý.

Reklama

Další články

Načítám