Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) (31) s konečnou platností čeká miminko se svým snoubencem, hokejistou Tomášem Plekancem (41) (28). Spekulace konečně uzavřel otec zpěvačky a herečky, skladatel Jiří Vondráček. Lucie nereaguje na zprávy ani telefonáty. Své soukromí si chce nadále střežit.

"Ano, Lucie je těhotná. Ale je to čistě její záležitost, měla by o tom mluvit ona," řekl deníku Aha Vondráček. Sympatická zpěvačka a herečka je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Termín porodu má prý v listopadu. Zatím na ní není požehnaný stav výrazně znát. Vondráčková chodí ve volném oblečení. Chce se vyhnout zájmu médií.

Kvůli očekávání rodiny urychlili Tomáš a Lucie po roční známosti svatební plány. Před dvěma měsíci požádal Plekanec svoji partnerku na romantickém výletě v New Yorku o ruku a svatba se má odehrát již v červenci v Čechách. Kde a kdy pár tají.

"Chtěla bych soukromou svatbu, žádné divadlo, žádná média. Doufám, že se to utajit podaří," řekla Vondráčková, která krátce po svatbě odlétá s Tomášem do kanadského Montrealu, za který její snoubenec hraje. Právě tam bude pár vychovávat svého prvního potomka.

Reklama

Další články

Načítám