Hlavní obsah
Článek

Když se dnes na tiskové konferenci zjevila Anna Polívková ve společenských šatech podle návrhu Kláry Nademlýnské a s novou platinovou barvou a vlasovým stylingem ve stylu dvacátých let, tak mnohým klesla brada. Dcera Bolka Polívky a Evelyny Steimarové se předvedla jako chameleon a okouzlila svými půvaby.

Když se jí moderátorka tiskové konference Daniela Písařovicová zeptala, jestli nemá strach z konkurence, tak jen vtipně uvedla: „Mám vedle sebe Miss Světa (Taťána Kuchařová (36), pozn. red.), takže konkurence je poslední věc, na co bych myslela." Zajímalo nás, jestli se Anna cítí v nové úloze tanečnice víc přitažlivá. „Jsem běžně hezká, jen na fotkách moje krása nevyniká," s humorem sobě vlastním komentovala svůj vzhled Polívková.

A jak se stalo, že je z ní platinová blondýna? „To byl původně experiment. Zůstalo mi to kvůli natáčení seriálu V objetí režiséra Jana Hřebejka," svěřila se Super.cz Anna, která zároveň uvedla, že i tentokrát hraje ošklivku. S touto škatulkou je ale herečka už smířená. „Nejsem dokonalá kráska. Já si ráda zahraju jakoukoli roli. Je mnohem příjemnější přijít do maskérny a maskérka na vás zavolá: ’Jé, ty jsi hezká, co s tebou provedeme?’ než když by to bylo naopak," směje se.

Tanečníci z řad celebrit už nějaký ten pátek trénují, a tak nás zajímalo, jaký tanec dělá Aničce největší problém. „Určitě quickstep, kde tanečnice musí dodržovat neuvěřitelný záklon. Zajímalo by mě, kdo tohle vymyslel. Během čači se mi zase nedaří kroutit boky, a to je asi z toho důvodu, že jsem na tento pohyb příliš stydlivá. Jsem zvědavá, jestli se moje boky před diváky víc rozvlní," vtipkuje.

Přijdou se na taneční vystoupení Anny Polívkové podívat její slavní rodiče? „Maminka se určitě přijde podívat. Tatínek se zastaví až k šestému, sedmému kolu, abych už něco uměla a mohl na mě být pyšný," říká nová a krásnější herečka.

Reklama

Další články

Načítám