Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legendární příběh odvážného mstitele v černé masce Zorra opět ožije. Hrdinný muž v masce tentokrát povstane v muzikálovém představení na prknech Divadla Hybernia.

Nespoutaného Zorra ztvární pod vedením režiséra Petra Gazdíka charismatický blonďák Marek Holý, kterého už deset let pravidelně vídají diváci v pražských divadlech. Sympatický fešák se jistě vryje do srdce nejedné fanynky. A to i přesto, že své uhrančivé oči skryje za masku mstitele.

„Nemůžu se dočkat akrobatických kousků, které v představení budou, a hlavně famózní muziky od Gipsy Kings,“ svěřil se Marek, kterého čeká téměř šest týdnů zkoušek těžkých choreografií v rytmu flamenca a dřiny na jevišti.

Zorrova proradného bratra Ramona si zahraje Roman Vojtek, pro něhož je to vůbec první opravdu záporná role. „Konečně jsem se dostal do věku, kdy můžu začít ztvárňovat charakterní role. Dokonce při prvním vstupu na jeviště odsoudím k smrti hned tři lidi!“ líčil s očima navrch hlavy Vojtek.

Role cikánské krásky Inez se ujme Monika Absolonová, mladičkou Luisu zase ztvární půvabná Radka Pavlovčinová.

"Nejsem Zorrova láska, ale kamarádka. Moc mě baví nadsázka a nadhled, který je v celém představení," řekla o své roli Monika Absolonová, která se na účinkování v muzikálu moc těší.

Premiéra muzikálu Zorro, který je stejně jako úspěšné uvedení Mary Poppins českým zpracováním londýnské licence, proběhne už 16. října.

Reklama

Další články

Načítám