Hlavní obsah
Článek

Thomasova přítelkyně Sabina už nemohla přihlížet tomu, jak se její partner ve VyVolených sbližuje se Zdeňkou. Přišla tak s krutým trestem - s nevěrou!

Není jasno, jak bude dnešní přímý přenos spojený se zúčtováním vypadat. Televize původně počítala s účastí Thomasovy přítelkyně Sabiny, která měla udělat konečně jasno v jejich těžce zkoušeném vztahu. Při sledování televize jí ovšem došla trpělivost a účast na poslední chvíli odmítla. Navíc práskla pikantní informace. Sabina vztahový konflikt urovnala po svém a nedostatek sexu vyřešila náhradníkem, který „vězněného“ Thomase ochotně zastoupil.

Další, co ji na Thomasovi vytáčí, jsou dluhy, které prý nasekal. „Thomas dluží několik desítek tisíc a já to za něj rozhodně platit nebudu,“ běsnila Sabina.

Teď by ovšem měla doufat, že Thomas vilu jen tak neopustí. Posilovnou zocelený drsňák totiž dokáže být pořádně pomstychtivý. Když mu do cesty vstoupil bývalý přítel Sabiny, připravil mu kruté chvilky. Svázaného ho údajně nechal „vychladnout“ přes noc ve sklepě, čímž si dokázal svou mužskou sílu. Pokud se k němu dostanou informace o Sabině, bude určitě zle...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám