Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Herečka a šansoniérka Renata Drössler (60) se zařadila mezi padesátnice. Narozeninový mejdan uspořádala ztepilá blondýna na prknech legendárního divadla Semafor. A důvod byl nasnadě. Právě v něm totiž před lety začínala. „Když jsem přemýšlela, kde tenhle koncert s kolegy a kamarády uspořádám, měla jsem hned jasno,“ svěřila Super.cz zpěvačka, která má i v padesáti neuvěřitelnou figuru a loni nafotila velmi působivé akty.

Milovníky šansonu i zpěvaččina sugestivního projevu mrazilo v zádech. Obdivovatelé ženských půvabů žasli. "Jdu se svlíkat," prohodila diva koketně po prvním setu písní před moderátory večera Valérií Zawadskou a Jiřím Zbořilem.

O chvíli později Renata na jeviště vstoupila ve fraku a v rajcovních podvazcích a všem přítomným spadla brada. „Přesně takhle jsem na jevišti vystupovala před lety. K některým mým starším písničkám tenhle kostým prostě patří. Tak proč nevzpomínat?“ dodala na vysvětlenou zpěvačka, která na jevišti působila tak přesvědčivě, jako by se v podvazcích snad narodila.

Originálními písničkovými dárky svých hostů i závěrečným obřím dortem, který mohl unést opravdu jen Martin Maxa, byla oslavenkyně upřímně dojatá. „Byl to úžasný večer s báječnou atmosférou. Jeden z těch, na které určitě nezapomenu,“ uzavřela zpěvačka, která o sobě sama prohlašuje, že nyní začíná novou životní etapu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám