Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (38) tuší, že za pár let bude muset profesi ramínka na šaty pověsit na hřebík, a tak dělá všechno proto, aby se i na období, kdy na nás na každém kroku už nebude moci vystrkovat tu zadničku, tu silikony, pořádně zabezpečila. Létá proto k moři s partičkou dívek, z nich vždycky jednu vybere a pak se o ni stará. Za pár zim z ní třeba bude mocná manažerka modelek. Podívejte se, jaké slečny mají odvahu na to stát se Dominičinou nástupkyní!

Dívky s Dominikou vyrazily do nepokoji zmítaného Egypta. V Hurghadě, kde pobývají, ale zatím nic nehrozí. Proto nemusejí být zavřené na pokoji s kalašnikovem na prsou, ale mohou si vyrazit i na výlet.

A to také udělaly. Osedlaly si velbloudy a pořádně se na nich vyřádily. Nechybí ale ani poctivé učení se kroku na módní přehlídku, která bude vyvrcholením celého pobytu. A samozřejmě také Mesarošová učí holky to, jak pózovat fotografům. Díky tomu deník Super.cz získal snímky všech dívek jen v plavkách. Posuďte sami, zda mezi nimi je nějaká favoritka, nebo ani jedna nemá šanci!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám