Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme Barboru Mottlovou (37) potkali naposledy, zrovna hubla do plavek, které si měla obléknout na jednu párty. Nespecifikovala proč, tak jsme si mysleli, že tam bude nějaká módní přehlídka. Když jsme ale na večírek, kde se představoval nový papájový krém, dorazili, módní show na programu nebyla.

Bára postávala u jednoho ze stolků oblečená do černých koktejlek, a tak jsme s napětím čekali, co se vlastně bude dít. "Tak já už se jdu převlékat do plavek. Snad ta dieta zabrala, i když s břichem teda spokojená nejsem. Ale vzhledem k tomu, že jsem hřešila hamburgery a hranolky, není se čemu divit," řekla Super.cz.

A pak už jsme jen zírali, když se herečka stala součástí představení krému a zkoušela ho vysloveně na vlastní kůži. A ne že by se natírala sama. To si užíval rocker Petr Janda (81), jenž je spolu s dcerou Martou Jandovou (50) jeho tváří. A Báru mazal opravdu pečlivě, až to trochu znervóznilo jeho mladou ženu Alici.

Reklama

Další články

Načítám