Hlavní obsah
Článek

Legendární kapela Olympic v čele s frontmanem Petrem Jandou přišla v květnu o bubeníka a kamaráda Milana Peroutku, který nečekaně zemřel. Přestože je pro všechny ztráta Peroutky stále velmi bolestivá, musí jít v životě dál. S jeho smrtí se postupně vyrovnává i jeho mladší syn Honza, který je nejen velký fešák, ale po otci zdědil i hudební vlohy.

„Jsem s tím už celkem srovnaný. Je všeobecně lepší nějak se s tím vyrovnat. Kdyby se v tom člověk utápěl, tím hůř pak pro něj. Samozřejmě je mi to líto, že tu není, a strašně mi chybí, ale život jde dál,“ zavzpomínal na otce Honza, který, stejně jako jeho starší bratr Milan, po tátovi zdědil hudební nadání a letos vydal svou první desku s názvem Klukovina.

Cédéčko je směsí hip hopu a jazzu, což sice nebyla Peroutkova krevní skupina, ale i tak byl na první hudební počin svého syna zvědavý.

„Táta mě nějak extra nepodporoval ani neodrazoval a hip hop konkrétně mu nic moc neříkal, nicméně byl zvědavý, furt chtěl, ať už to vydám, bohužel se toho nedožil,“ dodal Honza, s nímž na desce spolupracovala jeho krásná přítelkyně, jež mu v těžkých životních chvílích byla obrovskou oporou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám