Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Absolonová (47) se včera objevila na otevření nového divadelního stánku - první stálé scény Studia DVA. Blond lokny sladila se šaty a pochlubila se novým nosíkem, který ji trápí celý život. Když v devatenácti letech podstoupila první plastiku, myslela si, že bude mít luxusní nosík navždy. Bohužel se tak nestalo. Monika měla vážné problémy, vnitřek nosu se jí bortil.

Nyní už vyzkoušela poslední možnost. Monika se letos v létě znovu svěřila do rukou plastického chirurga. Tentokrát jím byl zkušený lékař Bohdan Pomahač, který je slavný po celém světě, protože dokázal několika zcela zohaveným lidem vrátit tvář. Zda zpěvačce pomohl s jejím trápením už navždy, ukáže teprve čas.

Nám již před časem Monika odmítla tento zákrok komentovat, ale hlasy ze zpěvaččina okolí mluví jasně. "Snažila se to utajit a dodnes neví, kdo podrobné informace o zákroku z jejího nejbližšího okolí vynesl ven," tvrdí kamarád pěnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám