Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Každý vztah potřebuje čas od času trochu okořenit. A nejlepší cesta, jak vnést do vztahu svěží vítr, je ozvláštnit chvilky ve dvou. Nemusíte se hned pouštět do divokých experimentů – někdy stačí opravdu málo. Třeba sexy prádlo!

Novinky ve světě erotického prádla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nebojte se vyzkoušet něco nového a překvapte v ložnici svůdným erotickým prádlem. Ty odvážnější z vás mohou vyzkoušet sexy převleky a stydlivky mohou začít s dráždivou košilkou. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší kousky z nové kolekce erotického prádla – podívejte se s námi a nechte se inspirovat!

Svůdná košilka pro nesmělé

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jste spíše stydlivější? Netroufáte si na odvážné erotické prádlo? Vyzkoušejte svůdnou košilku Constance! Příjemný materiál obepne vaše křivky a lehce poodhalí, co se skrývá pod ním, aniž byste se cítila zcela nahá. Rafinované šněrování a krajkové lemování dodává košilce šmrnc. Ke košilce obdržíte i ladící tanga a komplet pořídíte hned ve dvou barvách.

Svůdný kostým nejen pro zkušené

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Experimentujte! Když se chcete v ložnici trochu odvázat, ale stále se ještě trochu stydíte, tak sáhněte po sexy převleku. Vciťte se do role sexy policajtky a namísto studu vás čeká jen vášnivá atmosféra. Kromě svůdné sukénky a ještě svůdnějšího topu s odznakem na vás v balení čeká také pásek, pouta, koženkové rukavice a policejní čepice. Překvapte partnera a připravte mu večer, na který nezapomene!

Satén a krajka – to pravé duo pro žhavý večer

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sexy košilka se nikdy neztratí! Žádná kombinace není svůdnější než satén zdobený krajkou. Ve svůdném kompletu budete neodolatelně nejen vypadat, ale také se tak cítit! Košilka dá vyniknout ženským křivkám a mašle s dlouhou stuhou mezi prsy dodává tomuto kousku šmrnc. V balení na vás budou čekat také ladící kalhotky střihu tanga.

Vsaďte na podvazky a krajku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nic nepůsobí ženštěji než podvazky. Ve svůdném kompletu vám nikdo neodolá. Krajkovou košilku zdobí zajímavý detail v podobě mašliček ze saténové stuhy a navíc je vybavena úchyty na punčochy. Ke košilce obdržíte také kalhotky tanga. Buďte sexy jako nikdy dřív!

Další články

Načítám