Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Petra Němcová (44) toho měla během pražské návštěvy na týdnu módy opravdu dost. Do toho ještě trable s kufrem, který s ní nepřiletěl, a shánění šatů narychlo. Ani se jí nedivíme, že i ona v jednu chvíli nezvládla svůj outfit.

Na přehlídce Beaty Rajské, návrhářky velmi oblíbené mezi českými celebritami, se objevila v kratičkých krajkových šatech. Při pózování jejich sukni ohlídala, i když bylo chvílemi namále, ale když se přestala soustředit, nechala nahlédnout mnohem hlouběji, než by si přála. Ostatně i její kolegyně Taťána Kuchařová (36) to zvládla jen tak tak.

Ostatní dámy, jež přehlídku navštívily, tenhle problém neměly. Přítelkyně Lukáše Hejlíka (44) zvolila dlouhou róbu, Emma Smetana (36) si vyšla v kalhotách, stejně jako návrhářka Natali Ruden. A fotografka Sára Saudková mohla pozornost rozptylovat jen velmi podivným a nesladěným oblečením.

Reklama

Další články

Načítám