Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36) je až po uši zamilovaná do hudebníka Ondřeje Brzobohatého (41). A ten si ji, zdá se, hýčká nejen svou gentlemanskou pozorností, ale i dobrým jídlem.

Na módní přehlídce Dreft Black Card, která se konala v rámci prestižního módního podniku Fashion Week 2013, Táňu módní návrhář Lukáš Macháček oblékl do velmi těsných dvoudílných šatů, které modelce sice velmi slušely, ale zároveň odhalily každičký její nedostatek. Pozornému divákovi tak jistě neušly faldíky, jež jí nečekaně vykoukly na jejím chůzí rozvlněném boku. Sexy rozparek navíc zvýraznil její objemnější stehýnko.

Kuchařová má samozřejmě do oplácané Ewy Farne ještě hodně daleko. Její zdravě štíhlou postavou by se z fleku mohly inspirovat všechny modelky, které kvůli módnímu diktátu trpí

anorexií a vypadají jako ošklivé, vychrtlé kostry. U Táni stačí jen zpevnit problémové partie a bude zase jako ze žurnálu.

V současnosti začala trénovat na taneční soutěž StarDance, kde to už v listopadu roztočí i její partner Ondřej Brzobohatý, a tak své tělíčko jistě brzy přivede zpět k úplné dokonalosti.

Reklama

Další články

Načítám