Hlavní obsah
Článek

Krásných žen je na světě hodně. Těch, které se rády svlékají, je méně. V současné době se stále častěji mluví o nových mladých Playmate, které sklízí velký obdiv. Podívejte se na tyto krásky a posuďte sami, zda by stály za hřích.

Vyvinutá brunetka Jayde Nicole (25) začala s modelingem v šesti letech. Později musela této práce nechat, protože byla na svůj věk příliš vyspělá. Jade se stala známou jako Playmate roku 2008. Zabývá se charitativní prací, ve které vyzývá k darování vlasů na výrobu paruk pro pacienty nemocné rakovinou.

Teprve devatenáctiletá Claire Sinclair se stala Playmate roku 2011. V současnosti chodí se synem Hugha Hefnera Marstonem.

Dva sexy andílci, jedenadvacetiletá dvojčata Karissa a Kristina Shannonovy, se v domě Hefnera moc dlouho neohřály. Po roce je totiž vystěhoval. Překážely mu prý při budování vážnějšího vztahu s milenkou Crystal Harris. Tato nevinně vyhlížející děvčata zbila kolegyni lahví od piva poté, co se spolu pohádaly. Proto není divu, že je zakladatel Playboye v domě nechtěl.

Sexy blondýnka Sara Jean Underwood (27) se poprvé jako modelka objevila v roce 2005 v časopise Playboy, následující rok se stala Playboy Miss Červenec a v roce 2007 byla zvolena Playmate roku. Zkouší kariéru herečky. Objevila se například ve filmech Velkej biják a Domácí mazlíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám