Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Víte, proč jsou všichni na podzim nastydlí? Protože se nedokážou rozloučit se svým letním šatníkem a raději mrznou, než aby jim to "neslušelo". Buďte o krok napřed a ukažte všem, že vám je teplo a ještě k tomu skvěle vypadáte! Máme pro vás 5 tipů, které vás v tomhle podzimním nečase zahřejí na těle i na duši!

Rýma se může jít klouzat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zapomeňte na džínové bundičky. To, co vaše ledviny potřebují, je pořádná bunda nebo kabát. To ovšem neznamená, že se musíte ztratit v nepadnoucím pytli s peřím. Značka b.young kouzlí se střihy i s detaily límců a knoflíků. Nepotáhne vám na krk a ještě budete vypadat jako princezna - a rýma se může jít klouzat.

V Londýně bez kelímku ani ránu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V Londýně na ulici nepotkáte nikoho bez velkého kelímku s latéčkem. A Londýňané moc dobře vědí proč - nejenže do sebe neustále lijete teplý nápoj, ale držením si zahříváte i končetiny. A to se vyplatí! Vyhněte se příplatkům za kelímek s sebou: představujeme vám naprostý hit chladných dní, kelímky KeepCup. Ve všech možných barevných kombinacích za pouhých 279 Kč.

Zahřejí vás zevnitř

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Není nad to si dát kdykoliv doušek teplé tekutiny. Všichni ale moc dobře víme, jak rychle dokáže takový svařáček vystydnout. Zabraňte tomu jak jinak než ve stylu s vintage termoskou Disaster. Bodne na cestě kamkoliv. Vyzkoušeno!

Vesty k pomazlení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Být trendy znamená být v teple - konečně se dostaly do hledáčků módních mol chlupaté vesty! Neváhejte ani minutu, jsou zkrátka k pomazlení! Heboučké, teploučké a nyní za super cenu!

Vsaďte na severské svetry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Typickým důkazem, že i v dešti a zimě to jde bez zmoklých slepic a stylově, jsou Dánové. Vzhledem k jejich klimatu je nečas základem jejich šatníku. Věřte nám, ta elegance a hlavně funkčnost značky Selected je přesně to, co potřebujete. To, že severské svetry jsou hitem sezóny, snad ani nemusíme dodávat.

Další články

Načítám