Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Návštěvníci pražského týdne módy měli šanci zhlédnout fantastickou podívanou v podobě přehlídky spodního prádla La Perla. Představitelé této luxusní značky se rozhodli předvést kolekci jaro/léto 2014.

„Tvůrci této značky mohli uspořádat přehlídku v New Yorku, kde to udělali loni, v Milánu a Paříži, ale nakonec si vybrali Prahu," okomentovala módní show Petra Němcová (44), která se lví měrou přičinila k tomu, že se přehlídka v této podobě v rámci módního svátku uskutečnila.

Skvělé materiály a rafinované střihy uchvátily nejen diváka nemravu, ale i estéta. Na přehlídkovém molu mezi plejádou pohledných dívek Němcová sice chyběla, o spodním prádle se ale rozpovídala. „Já prádlo, samozřejmě, nosím, a to kvalitní moc ráda, ale už ne tolik na veřejnosti. Občas se v něm projdu při přehlídce, ovšem je to v současnosti spíše výjimka než pravidlo. Žena by měla hledět nejen na to, co má na sobě, ale i na to, co je pod šaty. A přiznávám, že pro prádlo mám slabost,“ vysvětlila Petra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám