Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Poklidný večer u televizní obrazovky u Štikových narušila show Česko Slovensko má talent. Moniku Štikovou (41) program dokonce nadzvedl z luxusního křesla.

U Štikových bylo v neděli večer pořádné dusno. Máma Štiková se těšila na čtvrtou řadu Talentu, ale pohled na Jaro Slávika ji naprosto vyvedl z míry. O člověka s pochybnou minulostí totiž na obrazovce rozhodně nestojí.

„No super, Slávik s porno minulostí v porotě... To fakt nikomu nevadí ten humus?“ pozastavovala se Štiková na Facebooku. Není to ovšem tak dávno, co se s manželem vypravila na narozeninovou párty Sámera Issy, kde se zaujetím sledovali žhavou erotickou show.

Jaro Slávik podle Moniky kazí dojem ze soutěže a měl by být nahrazen. Jeho místo by nejspíš dokázala obsadit sama, není to tak dlouho, co dostala možnost podílet se na VyVolených. Monice ovšem nic nebrání v tom, aby se talentové soutěže zúčastnila jako soutěžící. Její projekt Quentin sice nevyšel úplně podle plánu, ale mámě Štikové nelze upřít to, že při jeho realizaci prokázala nesporný talent.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám