Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvák Sámer Issa (38) má na krku malér. Rád provokuje, ale přitom riskuje vztahy se svou vlastní rodinou. Především jeho otec je silně konzervativní Syřan a výstřelky svého syna nesnese. Po uveřejnění jeho úplně nahé fotky na Super.cz se prý rozpoutalo hotové peklo. „Matka ho strašně seřvala, otec se na něj šíleně zlobí. Oni ho snad vydědí!“ řekla Super.cz Issova kamarádka.

Sámer už Super.cz před časem, při focení provokativních fotek u Roberta Vana, přiznal, že ho rodiče varovali, že jestli se někdy někde objeví jeho úplně nahá fotografie, okamžitě s ním končí. A k uveřejnění takového snímku nyní došlo, i když retušér šikovně vymazal zpěvákovu chloubu. Přesto je oheň na střeše.

Issa přitom myslel na blaho potřebných. Fotografie se bude dražit na křtu jeho nového videoklipu No Matter a peníze půjdou jednomu konkrétnímu člověku, který se bez pomoci ostatních neobejde. „Je to kontroverzní. Chci, aby to zaujalo, aby to vzbudilo zájem a ve finále pomohlo více lidí,“ říká Issa.

„Skladba No Matter je o tom, že člověk má dělat to, co ho baví a v čem se cítí tak dobře, aby se sám na sebe mohl podívat do zrcadla,“ svěřil se nám na VIP párty na nedělních dostizích v pražské Chuchli, kde návštěvníkům zazpíval a zatančil si s pořadatelkou akce Renatou. Právě její dcera Majda dostane k patnáctinám originální dar – bude hlavní hvězdou Sámerova videoklipu.

Reklama

Další články

Načítám