Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Moss (50) je nekorunovanou královnou britského modelingu a rovněž londýnského nočního života. I s blížící se čtyřicítkou, která u ní zaklepe na dveře začátkem příštího roku, si párty do ranních hodin neodpustí. Nedávno se odvázala na večírku k londýnskému týdnu módy.

Moss dokonce zvládla onu noc rovnou dvě párty, a to v Longchamp Store na Regent Street a následně akci magazínu W v hotelu Edition. Kate ale tentokrát zvládla odejít ještě včas, a přestože ji k přistavenému taxi muselo doprovázet hned několik lidí, vše se navzdory botám na pořádně vysokých jehlách obešlo bez karambolu.

Ve chvíli, kdy ikonická modelka dosedla na zadní sedadla, staly se její pohyby nekoordinované a to samé platilo o jejích výrazech ve tváři. Moss v poslední době v počtu absolvovaných pařeb směle konkuruje výrazně mladší kolegyně Cara Delevingne, jež je současnou modelingovou senzací.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám