Hlavní obsah
Článek

Jedna z nejhezčích českých moderátorek Štěpánka Decastelo (45), o jejímž dekoltu a bujných pětkách se už popsaly stohy papíru, už není sama. Našla si přítele. Jenže má to háček: je ženatý a má dvě děti. I k nám do redakce už přišly maily, v nichž čtenářky upozorňují na to, že Štěpánka měla svému Filipovi (35) zlikvidovat fungující manželství. „Rozvádím se, ale moje přítelkyně za to nemůže,“ brání se partner vyvinuté moderátorky.

„Naše manželství už delší dobu nebylo funkční. Neustále jsme mezi sebou měli nějaké rozbroje. Rozváděl bych se, i kdybych Štěpánku nepoznal. Rozhodně jsem neodešel od rodiny kvůli ní,“ dušuje se podnikatel v oblasti pořádání akcí. Pochvaluje si, že s téměř bývalou ženou se snaží nekřížit si další životní cesty a komunikují spolu občas lépe než dříve. Už kvůli dětem.

S moderátorkou se zná už léta, potkávali se pracovně. Ale jiskra přeskočila až letos v létě. „Tehdy jsme si povídali tak dlouho, až mezi námi něco vzniklo. Byl to zásadní rozhovor, který všechno změnil. Připadá mi, jako bychom spolu už byli pět let, tak intenzivní to je,“ rozplývá se Decastelo a na svého muže pěje zásadní ódy.

„Filip dokonale splňuje moje představy. Je to konečně vztah bez kompromisů, protože on je chlap se vším všudy, jak má být. Líbí se mi jak vzhledově, tak i duši má krásnou. A uvědomila jsem si, jak moc je podobný exmanželovi Rendovi,“ směje se Štěpánka, která je se současnou ženou Reného Evou Decastelo nejlepší kamarádka.

„Nejsme úplně bláznivě zamilovaní. Vztah máme postavený na porozumění, práci a spoustě společných aktivit. Štěpánka je neskutečně chytrý a pracovitý člověk,“ pochvaluje si svou přítelkyni sympaťák Filip, kterého jsme s partnerkou potkali na dosthovém závodišti v Praze-Chuchli na závodech, které spolupořádala Štěpánčina kamarádka Renata Abtová. Snad dvojici její nezměrný optimismus vydrží!

Reklama

Další články

Načítám