Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výjimečně jsme vynechali dekolty, skandály a další běžné věci, o kterých se obvykle bavíme s Agátou Prachařovou (38). Byli jsme totiž na křtu desky a měla s sebou svého syna Kryšpína. A docela jsme koukali, že rebelka svého syna vede ke klasické hudbě.

"Jako každé dítě má Kryšpín rád muziku. Sice si ještě neumí zabroukat žádnou písničku, jsem ráda, že vůbec říká mami, ale hrozně rád tancuje. Když se v autě vzteká, zesílím hudbu a hned začne hopsat a vlnit se. To asi po mně, já vždycky chtěla být tanečnice, ale nebyla jsem na to dost talentovaná," míní sebekriticky Agáta.

A jak je to s aktivní muzikou? "Kryšpín už hraje na flétničku a na bubínek. Můj děda byl velkým propagátorem hry na flétnu a říkal, že jsem ze všech jeho vnoučat nejtalentovanější. A hraju na ni pořád, hlavně klasiku," překvapila modelka a moderátorka.

Prozradila také, jak se i se synem ocitla právě na křtu desky Gipsy.cz. "Díky téhle muzice jsem se vlastně v patnácti seznámila se svým mužem. Jemu bylo tenkrát sedmnáct a pouštěl mi jejich sprosté písničky. Nebýt jich, tak jsme se nikdy nedali dohromady," smála se Agáta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám