Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již dnes večer bude rozhodnuto o nové Miss Amerika pro nastávající rok 2014. A ve finále se bude snažit získat titul i vítězka ze státu Kansas. Ta ovšem není jen tak ledajakou soutěžící. Přestože by ji mnozí tipovali na křehkou blondýnku, která se zalekne kdejakého pavoučka, opak je pravdou. Dvaadvacetiletá Theresa Vail je pořádně drsná holka. Je totiž seržantkou v americké armádě a jejím koníčkem je lukostřelba.

Navzdory faktu, že podobné soutěže nejsou dívkám s tetováním příliš nakloněny, Theresa s tím svým zabodovala. A že při promenádě v plavkách bylo pořádně vidět, pokrývá totiž celý její pravý bok, a to od podpaží, až po pas. Vail má na něm napsané poslání, které v překladu zní: „Bože, dej mi vyrovnanost přijímat věci, které nemohu změnit. Odvahu změnit věci, které mohu a moudrost, abych poznala rozdíl.“

Usměvavá Američanka se prý promenády v plavkách obávala nejvíce, myslela si dokonce, že ji vypískají. Nakonec ale doslova zaválela a je jasné, že večer si bude právě tuto disciplínu skvěle užívat.

Reklama

Další články

Načítám