Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářce Aerin O’Connell se podařil husarský kousek. O její přehlídce konané ve středu během newyorského týdne módy se nyní píše po celém světě, a to díky faktu, že se jí podařilo na molo dostat slavnou herečku, která se dosud v roli modelky nepředvedla. V jednačtyřiceti se odhodlala vyrazit mezi dívky o více než polovinu mladší Jennie Garth. V závěru show sklidila obrovské ovace.

Představitelka Kelly Taylor z legendárního seriálu Beverly Hills 902 10 sice před časem po rozvodu s hereckým kolegou Peterem Facinellim (39) zhubla o 14 kilogramů a se svou figurou byla podle svých slov po dlouhé době spokojená, ale asi by ji nenapadlo, že ji ještě využije tímto způsobem. Jennie se přitom nové role zhostila tak přesvědčivě, že by byla škoda, kdyby toto byla její první a zároveň poslední zkušenost s modelingem.

„Jennie uzavírala přehlídku jako speciální host a překvapení. Působila sebevědomě a byla plná sil, když se procházela po mole. V publiku měla dva přátele, kteří ji hlasitě podporovali,“ sdělil magazínu US Weekly jeden z hostů show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám