Hlavní obsah
Článek

Manželka herce Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) má opravdu pech! Dvakrát za sebou se nechat chytit při "půjčování si věcí navždy", to se jen tak někomu nepoštěstí. Po nedávném obvinění z krádeže zboží v hodnotě pěti set korun, o kterém informoval Super.cz jako první, dnes ale údajně znovu "čórovala"! Krampolová si tentokrát vyhlédla za oběť řasenku a rtěnku. Opět v hodnotě pěti set korun. "Jsou to k***y. Přece nemohou moji ženu takhle sledovat. Je to vyloženě tažení proti nám," zuří Krampol.

S touto informací přišel první Blesk.cz. Ten tvrdí, že si Krampolová strčila nezaplacené zboží do kabely, ve které nosí svou fenku Žanetku. "Viděl jsem blonďatou paní v džínách a modré bundě, jak chodí mezi regály se zbožím a s ledovým klidem si strká do kabely, v níž měla psa, nějakou kosmetiku. Upozornil jsem místní ochranku, která ji odvedla stranou a přivolala policii," uvedl pro Blesk.cz údajný očitý svědek. I tentokrát ale Hana Krampolová zboží musela pouze zaplatit a byla propuštěna.

"Je to nehoráznost. Někdo se proti nám spiknul. Novináři mi tvrdí, že viděli záběry z průmyslové kamery, ale ty přece nemůže obchod nikomu ukázat. To by bylo porušení práv zákazníků. Nikoho ani nemohou zadržovat, na to nemají právo. Takže je to všechno blbost," zlobí se Jiří Krampol. Manželčinu verzi události popsal následovně. "Vešla do obchodu, vybrala si zboží, pak jí řekli, že to nemá zaplaceno, vzali ji dozadu a zavolali ochranku. Ona jim řekla, že dostala kupón na 250 korun. Tím že to zaplatí. Ta blbost stála jen padesátku. A to je celé," vysvětluje herec.

Samotnou Krampolovou se nám nepodařilo zastihnout. Buď se v obchodech při procházení přes pokladny neustále podivně zamýšlí a zapomíná za zboží "cvakat", nebo by se zkrátka měla jít léčit s kleptomanií. "Proč bych kradla? Měsíčně utrácím přes sto tisíc korun. Nemám ke krádežím důvod. A kleptomanka nejsem," hájila se minulý týden v rozhovoru pro Super.cz Krampolová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám