Hlavní obsah
Článek

Tak takhle si svou účast v Česko Slovenské SuperStar mladí zpěváci nepředstavovali. Gabriela Gunčíková (30) se totiž reportérům Super.cz přiznala, že se už několik měsíců pořádně nenajedla. Od produkce soutěže mají totiž na hotelu zaplacené určité množství jídla. Pokud by náhodou dostali přes den hlad, musí si ho koupit z vlastní kapsy. Gunčíková je na tom dokonce tak špatně, že už zhubla pět kilo.

„Sice tady nemám váhu, ale poznám to podle oblečení. Kalhoty na mně třeba dost plandají. Podle mě jsem shodila už pět kilo,“ svěřila se zpěvačka. Ta je ve svých sedmnácti letech stále ve vývinu. „Rozhodně tady máme menší porce, než doma. A za celou dobu jsme nedostali žádné kapesné. Přitom vím, že finalisté minulé řady dostávali sedmdesát eur měsíčně,“ prozradila Gunčíková.

Problém není ale jen v tom, že by měli málo jídla. Produkce soutěže jim neobstará nic. „Peníze mi dávají rodiče, ale jelikož nepocházím z bohaté rodiny, není to moc. Mám pět set korun na tři týdny. Navíc za mnou rodiče moc nejezdí, protože chodí do práce. Když mi dají nějaké peníze, šetřím si je, abych měla na léky, kdybych náhodou onemocněla. Když mi něco zbyde, koupím si čokoládu,“ šokovala mladá zpěvačka.

Ta dokonce prozradila, jak si pere špinavé prádlo. I když je produkce soutěže ubytovala v jednom z nejluxusnějších hotelů v Praze, nezajistila jim praní prádla. „Koupila jsem si prací prášek a peru si ve vaně. To mi ale nevadí. Rádi si peru své věci sama. Kdyby tady byla možnost dát si věci do prádelny, asi bych si stejně prala sama,“ vysvětlila skromně zpěvačka, která se příliš často s rodiči nevídá.

„Beru to tak, že to k tomu patří. Chci být zpěvačkou a splnit svému tatínkovi jeho přáni. Když byl mladý, měl skupinu. Tehdy dostal nůž na krk. Před kariérou dal přednost mě. Takže udělám cokoliv, aby svůj sen prožil alespoň prostřednictvím mě. Vím, jak těžké to tehdy pro něj muselo být,“ ukončila Gunčíková, která bude již tuto neděli s Lukášem Adamcem bojovat o titul Česko Slovenské SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám