Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedávno se Sharon Stone (66) nechala slyšet, že se rozhodla nesnažit se zastavit přirozené stárnutí plastickými operacemi. Když se však ve středu odpoledne procházela po Los Angeles, bylo jasné, že je ani nepotřebuje. Pětapadesátiletá herečka dokonce nemá zapotřebí ani líčidla k tomu, aby vypadala úžasně. Její široký úsměv k úspěchu stačí bohatě.

„Nikdy jsem o svém věku nelhala. Naopak si myslím, že stárnutí je něco, do čeho bychom měli dospět, ne s tím bojovat. Hodně cvičím, protože si to užívám. Chodím do posilovny, čistí to mou mysl od hektického života,“ řekla Sharon britskému vydání magazínu Hello!

Na herečku možná doléhaly také endorfiny, které se jí během kondiční chůze s kamarádkou vyplavovaly. Účinky na ni měly nedozírné. Takhle vřele se na fotografy už dlouho žádná z celebrit neusmívala, zvlášť když byla přistižena bez make-upu. Však být v pětapadesáti v takové kondici jako Sharon, usmívala by se od ucha k uchu asi každá žena.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám