Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a mnohonásobná Slavice Lucie Bílá (58) už počtvrté zasedne v porotě soutěže Česko Slovensko má talent. A diváci se tak mohou těšit nejen na soutěžící, kteří budou škemrat o přízeň poroty, ale i na to, jaké si Lucka vybere oslňující outfity.

V minulých řadách pravidelně těšila zejména pánskou část publika, protože často nechávala vyniknout své vnady v modelech s přetékajícími dekolty. Pohledy diváků přitahovaly také její dlouhé štíhlé nožky a extravagantní účesy.

Sicilskou vdovu i sexy dračici Lucii Bílou si prohlédněte v naší fotogalerii. Bílá zřejmě svou fanouškovskou základnu nezklame ani tentokrát. Nedávno jí dvorní kadeřník vykouzlil na hlavě opravdu neuvěřitelný kokrhel.

Ten v předtočených dílech Talentu sice ještě neuvidíme, ale v přímých přenosech už samozřejmě ano. Pokud se ovšem Bílá nevytasí s něčím úplně novým. Ona sama je jako obvykle ze své role porotkyně nadšena.

„Každý rok mě někdo překvapil a já se těším, že i letos budu něčím naprosto uchvácená, že nebudu moct spát,“ svěřila se natěšená Slavice. Kolik nocí nakonec Bílá nadšením probdí, se diváci začnou dovídat už od neděle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám