Hlavní obsah
Článek

Většina žen si pod pojmem krásná podprsenka nevybaví klasickou nevyztuženou podprsenku. Patříte mezi ně? Přesvědčíme vás, že i prádlo klasických střihů může být svůdné a krásné.

Klasické linie – objevte jejich kouzlo a ušetřete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Astratex.cz si pro vás připravil skvělou akci, ve které pořídíte vybrané modely podprsenek z klasické kolekce se slevou 20 %. Ale pozor – jen do konce týdne! A jaké kousky v akci pořídíte? Kromě klasických modelů zde objevíte také speciální zmenšovací podprsenky. Podívejte se s námi!

Jednoduché linie, nepřekonatelné pohodlí a krajka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajková polovyztužená podprsenka Annija se stane favoritkou každé ženy, která žádá od podprsenky pohodlí i krásný vzhled. Jemně vyztužená spodní část košíčků vytvoří krásný dekolt a pohodlí zajistí široká ramínka podšitá měkkou výztuží. Košíčky jsou podšity hebkou bavlnou, takže celodenní komfort máte zajištěn!

Příliš velké vnady? Zmenšete je!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás příliš velká prsa? Potřebují vaše vnady nejen zmenšit, ale také řádně zpevnit? Vsaďte na zmenšovací podprsenku Retro! Speciální střih vaše vnady zpevní, opticky zmenší a navíc vypadá skvěle! Široká ramínka zajistí, že se podprsenka nebude nepříjemně zařezávat a díky svému pevnému střihu se výborně hodí i na sportovní aktivity. Co na ni říkáte?

Zkroťte své bujné vnady!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nevyztužená podprsenka Dace je určená ženám, které potřebují zpevnit a opticky zmenšit své vnady. Díky vypodložení boků i ramínek máte jistotu, že se podprsenka nebude zařezávat a udrží prsa celý den na svém místě. Širší poddajný obvod zajistí maximální pohodlí a krajkové zdobení dodává tomuto kousku šmrnc. Dopřejte si komfort, který si zasloužíte!

Pohodlná, praktická i krásná

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlná krajková podprsenka v tělové barvě by neměla chybět ani vám! Díky svému pohodlnému střihu a bavlněnému podšití nabízí celodenní komfort. Díky praktické tělové barvě je jako dělaná pod světlé či průsvitné oblečení. Košíčky jsou potaženy krajkou, díky které tento kousek získal na eleganci. Získá si i vás?

Další články

Načítám