Hlavní obsah
Článek

Nikol Moravcová (36) je neskutečně všestranná. Muži slintají nad jejími odhalenými sexy fotkami. Děti jí teď uvidí jako pohádkově vlídnou chůvu. "Nemám problém ani s jednou z těchto poloh," směje se Nikol. Zanedlouho předvede televizním divákům ještě svoji další dimenzi. Na TV Nova bude v letním programovém schématu zařazena adrenalinová soutěž Wipeout.

Půvabnou blondýnku si vybral režisér F. A. Brabec do velké role v dětské muzikálové komedii V peřině. To, že nemá valné herecké zkušenosti, mu nevadilo. Protože není ani žádná velká zpěvačka, musela její party nazpívat Helena Zeťová. "Ale ať si klidně všichni myslí, že to zpívám já," prohlásila Nikol, když se na projekci řešilo, že právě ona má velmi příjemný hlas.

Svůj vzhled v pohádce Nikol zlehčila. "Tu krásnou hodnou chůvu ze mě maskérky dělaly každý den dvě a půl hodiny," vysvětlila. Další filmovou roli zatím nemá. "Proběhly nějaké kamerové zkoušky, ale zatím nevím, jak to dopadlo," upřesnila.

Nikol momentálně pracuje na tom, aby byla ještě půvabnější. Téměř denně chodí do fitka a maká na postavě. "Chci mít na fotkách ploché bříško i bez fotoshopu. Je s tím fakt dřina," přiznala modelka. Chystá se totiž na tři měsíce odcestovat za modelingem do zahraničí. "V létě mi bude čtyřiadvacet, tak je to jedna z posledních šancí," myslí si.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám