Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To máme na divadelních prknech zase veselo. V Divadle Kalich se odehrála premiéra muzikálu Mauglí, kde jsou dvě alternace zamilovaného páru, které zřejmě nikdy neuvidíme nakombinované. Mauglí Roman Tomeš totiž okouzlil hned dvě představitelky dívky Rašmí.

Kvůli Michaele Doubravové totiž před časem opustil jinou rozkošnou brunetku Brigitu Cmuntovou, která, stejně jako jeho současná partnerka Míša, vyhrála konkurz na hlavní ženskou postavu.

Naštěstí je tady ještě Jan Cina, který s Tomešem Mauglího alternuje. Na premiéře jsme ho tedy viděli s Brigitou, zatímco Roman s Míšou budou hrát jindy. "Určitě tady budeme v neděli, to přijdou i naši rodiče," svěřila Super.cz Míša, když se s partnerem přišli na premiéru podívat.

Protože je Míša dost žárlivá a dost těžko přenesla přes srdce, když se v jiném muzikálu Rent Roman na jevišti líbal s Markétou Procházkovou, s níž také alternovala, dá se jen těžko předpokládat, že by ho nechala hrát s bývalkou.

Reklama

Další články

Načítám