Hlavní obsah
Článek

Součástí léčebné kúry závislé Ivety Bartošové (†48) je určitě i práce. A protože za kasu se jí nechce, nelze než uspořádat koncert, kde by jí devět fanatických fanoušků mohlo zuřivě zatleskat, když třeba bude šikovně otevírat pusu na playback. Iveta potřebuje zvýšit sebevědomí, a tak sedmadvacátého září vyráží na další štaci v rámci letošního Mega Pajzl Tour 2013!

Džambulka žije! Posledních pár týdnů to vypadalo, že se po Ivetě slehla zem, ale to se nestalo. Ledaže by zem kontroverzní pěnici vyvrhla 27. září před music barem ve Vlašimi, kde si domluvila kšeft. Po hospodách, vinárnách a pidi diskotékách tak pokračuje v turné, za které by se jiný zpěvák musel stydět. Ne však Bartošová, která si chce opět zvýšit sebevědomí. Tak snad ji nevypískají! Podle škarohlídů bude úspěchem, když přijede střízlivá, bude dýchat a koncert zvládne odzpívat přesným otevíráním úst| do rytmu hudby z cédéčka.

Hrozí tu však i jiný problém – a sice s jejím geniálním manažerem Josefem Rychtářem (65), který je tak úspěšný v domlouvání vystoupení, že za další štaci Ivety tipujeme čekárnu u zubaře, kde by si mohla vydělat na můstek. Ten z jejího pohledu v levé části chrupu po vytržení zubu nutně potřebuje.

Rychtář totiž rád ukazuje lidem, jaký je regionální machr a silák a miluje, když mu pořadatelé beztrestně dovolují napadat hosty, kteří se mu nelíbí.

„A bude zase pan Rychtář s bambusovou tyčí v ruce odhánět ‚potencionální návštěvníky‘ a šacovat novináře a určovat, kdo smí dovnitř a kdo ne? Nebo tam může svobodně přijít, kdo chce a kdo si zaplatí lístek?“ zeptal se na sociální síti klubu jistý Pavel Horák, administrátor stránek ale ztratil odpověď kdesi v překladu. Podle jeho jiných reakcí se však zdá, že lidé kolem klubu jsou z Ivety paf. Hvězdu takhle skandálního formátu asi nikdy v klubu neměli.

Nabízí se také otázka, zda Ivetu, jako už dříve, přijede podpořit její exmilenec Zdeněk Macura. To by bylo zase tóčo!

Reklama

Další články

Načítám