Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěžící ve čtvrté řadě VyVolených se, ač se to na první pohled vůbec nezdá, drží zatím hodně zkrátka. Ve vile se až na Nikol, jež se hned na začátku soutěže ztrapnila tím, že se v opilosti vymočila na koberec přímo vedle své postele, každý sprchuje v plavkách.

Pokud nějaké to ňadro či zadeček přeci jen vykoukne, většinou se tak stane během převlékání, když si soutěžící nevydrží neustále dávat pozor na to, aby nebylo něco vidět.

To ve třetí řadě VyVolených, ve které se mimo jiné svlékala pozdější bulvární hvězdička Veronika Fasterová, si ve vaně a sprše nebral servítky snad nikdo. Výjimkou nebyla ani soutěžící Marcela, jež do vily vstoupila jako osmá.

Zprvu se sice rozkoukávala, ale později už se beze studu sprchovala nahá a do kamer hrdě vystavovala svá ňadra, která si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

Uvidíme, jak se nám současní VyVolení začnou postupně projevovat. Zatím se sice snaží hlídat a až na pár hysterických výlevů Vladka a Zdeňky toho moc nepředvedli, ale brzy už může být všechno jinak. Až ve vile společně pobudou ještě nějaký ten pátek, možná se dočkáme i nějaké té slušné porce erotiky a lechtivých výstřelků.

Reklama

Další články

Načítám