Hlavní obsah
Článek

Odchod z pořadu Top Star měl pro Gábinu Partyšovou (45) jednu přednost. Může si klidně vyrazit na tak dlouhou dovolenou, jak si sama usmyslí. A tuto výhodu hodlá moderátorka velmi brzy zužitkovat. Už v říjnu Gábina odjíždí se svým synem Kristiankem na dvacet dní na svou „chatu“ na Floridě.

„Ještě nedávno jsem si mohla kvůli televizi dovolit odjet maximálně na tři dny na hory. Tohle je teda fajn volnost, že můžu odjet na déle," říká moderátorka, kterou nyní v Čechách drží pouze rádiová show s Jaro Slávikem a Jirkou Harnachem. „Děláme to tři, a tak to naštěstí kluci beze mě nějakou dobu zvládnou," říká Gábina.

Partyšová se už nemůže dočkat oceánu. „Těším se, až si své pravidelné tři kilometry, které denně běhám na páse, udělám na pláži," zasnila se Partyšová. Vlastnit místo, kde si člověk může prodloužit léto, zní jako pohádka. Ve skutečnosti se ale Gábina musí pěkně otáčet, protože jak její vila za Prahou, tak i dům ve floridském Naples jsou zatíženy hypotékou. „Mít majetky je strašně krásný, ale musíš makat na dvě stě tisíc procent, abys to všechno uživil," krčí rameny Gábina.

Reklama

Další články

Načítám