Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák kapely Monkey Business a příležitostný herec Matěj Ruppert (35) bude další hvězdou, která předvede své taneční umění v populární soutěži StarDance. Zařadí se tak po bok Taťány Kuchařové (36), Ondřeje Brzobohatého (41), Anny Polívkové (34) či diskaře Imricha Bugára (58), o jejichž účasti vás Super.cz informoval jako první.

„Matěj přijal nabídku tančit ve StarDance a už se moc těší, jak to na parketu roztočí s profesionální tanečnicí a pozná atmosféru taneční soutěže a spoustu zajímavých lidí,“ prozradil Super.cz zdroj ze zpěvákova blízkého okolí.

Charismatický bouřlivák Matěj Ruppert bude určitě patřit mezi velké oblíbence především divaček, které tomuto temperamentnímu zpěvákovi jistě budou posílat spousty hlasů, takže by se mohl stát černým koněm celé soutěže.

Taneční pódiové kreace už Matěj několikrát předvedl na svých koncertech, což znamená, že pohybová průprava mu rozhodně chybět nebude. Ostatně i jeho první manželka Karolína byla tanečnicí, a tak má Matěj k tanci opravdu blízko. Jak to roztočí na tanečním parketu ve StarDance, uvidí diváci už v listopadu, kdy taneční show začíná.

Reklama

Další články

Načítám