Hlavní obsah
Článek

Překrásnou blondýnku, která začínala jako Playmate a modelka, Janu Štefánkovou jsme potkali po hodně dlouhé době. Není divu, je mámou dvou synů, sedmiletého a osmiletého, a ze šoubyznysu se úplně stáhla.

"Šoubyznys byl v mém případě ideální průpravou na byznys," smála se Jana, která se účastnila přehlídky pánské módy nikoli jako pouhá divačka, i když ji pochopitelně, vzhledem k tomu, že žije včetně partnera Reného se třemi muži, zajímá.

"Jsem tady kvůli své developerské společnosti, spolu s jihoafrickými a švýcarskými partnery prodáváme bytové jednotky na Seychelách do soukromého vlastnictví. Už se jich prodalo asi 450 kupcům 33 národností. A napadlo mne, že i tady by se mohli vyskytnout pánové, kteří by si chtěli byt koupit. Je to opravdu velký projekt," pochlubila se Super.cz svými úspěchy.

Jana vypadá pořád skvěle. "Ale jak už se blíží čtyřicítka, je to pořád těžší. Ale mám díky synům hodně pohybu, vlastně každý den jsme venku. Dá to všechno ale logisticky hodně zabrat, kluci chodí do druhé a třetí třídy, takže každou neděli s partnerem řešíme časový rozvrh na další týden," přiznala Štefánková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám