Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tichá a nenápadná cvičitelka psů z VyVolených Lucka se vůbec nezdá. Ač by to do ní skoro nikdo neřekl, už na sebe ve vile práskla několik pikantností.

Nedávno se rozpovídala o tom, že u sexu nesnáší předehry a naposledy se při jednom srdceryvném přiznání dokonce i pohádala s uječenou Romanou.

Jak má Romana ve zvyku, hned několikrát Lucce skočila do řeči. Přitom Lucka se zrovna ostatním svěřovala s ne zrovna nejšťastnějším osudem své maminky. „Mamka by se jinak uchlastala, kdybych se nenarodila. My to máme prostě v rodině,“ přiznala ostatním v zápalu hádky s Romanou, která ji poučovala, že takhle by o své matce mluvit neměla. „Tak snad to vím nejlíp, jakou historii má moje rodina!“ setřela ji rázně.

Nedlouho nato své spolubydlící ve vile počastovala historkou ze svého dětství, kdy se jí ostatní ptali na jejího prvního psa. „Toho jsem dostala ve čtrnácti nebo patnácti, předtím jsem hodně chlastala a i nějaký drogy jsem brala,“ přiznala se překvapivě.

Vysvětlila, že právě kvůli tomu, že byla problematická puberťačka, jí matka pořídila psa, aby se naučila zodpovědnosti. To se podle všeho podařilo a její láska ke cvičení začala, jakmile jim první pes rozcupoval nový gauč a Lucka s ním musela začít chodit na cvičák, aby mohl zůstat doma. „Nemohla bych se ho jen tak vzdát, to bych prostě nezvládla,“ uzavřela Lucka, která se cvičení psů věnuje dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám