Hlavní obsah
Článek

Už v listopadu vtrhne na televizní obrazovky nová řada populární taneční soutěže StarDance. Moderátorské taktovky se opět ujme tradiční dvojice Tereza Kostková (47) a Marek Eben (66).

Kostková se, ostatně jako v každé předešlé řadě, jistě nenechá zahanbit a předvede divákům své křivky v krásných šatech s odvážnými dekolty. Herečka, která byla v posledních měsících propírána kvůli manželské krizi s režisérem Petrem Kracikem, považuje StarDance za svou srdcovou záležitost. A tentokrát se může těšit na opravdu hvězdné obsazení.

Jak vás Super.cz informoval jako první, své boky v tanečním rytmu rozvlní například naše jediná Miss World Taťána Kuchařová (36), hudebník Ondřej Brzobohatý (41), herečka Anna Polívková (34) či legendární diskař Imrich Bugár (58).

Největším lákadlem zřejmě bude účast milenecké dvojice Kuchařová-Brzobohatý. Zamilovaný páreček se totiž na tanečním parketu změní v soupeře. "Táně bych moc přál, aby si to celé užívala a aby klidně vyhrála. Jsem sice obvykle soutěživý, ale také jsem zamilovaný a to pak jde soutěživost stranou,“ řekl nedávno Super.cz. Zda svá slova myslel opravdu vážně, se dozvíme už brzy.

Reklama

Další články

Načítám