Hlavní obsah
Článek

Skandál kolem Jiřího Krytináře ani zdaleka nekončí! Jak Super.cz již informoval, nedávno vyvolaly rozruch jeho nahé fotky, které měly vzniknout po dětském divadelním představení přímo v kulturním domě v šatně. Nejmenší český herec kvůli tomu svolal tiskovou konferenci, aby se obhájil, a předložil svou verzi, že šlo o snímky z domova Olivie Žižkové, která je poslala bulváru. Jenže evidentně nemluví pravdu!

„Vařil jsem u Olivie Žižkové (48). Bydlel jsem u ní čtyři dny. Také jsem se tam sprchoval. Její manžel Honzík mi pomáhal do sprchy a říkal: ‚Počkej, já tě vyfotím.‘ Povídal jsem mu, co blbne. Vyfotil to, uložil, a teď to zveřejnil,“ říká Krytinář. A i když na snímcích má veselé oči, což by naznačovalo, že byl vážně opilý, jak tvrdí Žižkovi, a navíc to působí, že dobrovolně na snímcích pózuje, Lachtánek, kterého se kvůli skandálu, a snad i po údajném osočování z jinaké sexuální orientace, prý zřekla i vlastní dcera, to odmítá.

„Říkal jsem mu ‚Honzo, neblbni‘ a rozhodil jsem ruce. Jen jsem se bránil. Na fotkách to vypadá jinak,“ tvrdí Krytinář. Jenže lže. Na svých vlastních internetových stránkách měl jinou verzi, kde přiznává svlékání v divadelní šatně. Až po tiskovce své prohlášení na webovce upravil.

Paradoxní je, že celý skandál známý liliput vyvolal svou směšnou tiskovou konferencí, na níž dostal čočku přímo od Olivie Žižkové. Nebýt tiskovky, nikdo se už tématem nezaobírá. Krytinář, který se svým bodyguardem útočil na city novinářů s tím, že si po čtyřiceti letech u filmu uveřejnění takových snímků nezaslouží (připadá si asi slavný jako Karel Gott s Jiřinou Bohdalovou a Lucií Bílou dohromady), však dal jasně najevo, o co mu vlastně šlo. Pózoval se svou knihou a doufal, že tím zvýší její prodej. Škoda, že ji reportéři zcela ignorovali.

Reklama

Další články

Načítám