Hlavní obsah
Článek

Po letošním horkém létě je vhodné dodat pokožce dostatek hydratace a výživy. Vyzkoušejte salónní péči a přípravky přírodní kosmetiky bez parabenů Pevonia Botanica, které si oblíbily Dana Morávková nebo Jana Švandová.

Nechte se rozmazlovat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Známá choreografka a herečka Dana Morávková si tuto přírodní kosmetiku a hýčkání v salónu Pevonia oblíbila natolik, že se před časem stala tváří této značky. „Protože vždy zvažuji, s kým spojím své jméno, musí se jednat o něco, čemu sama věřím. Jako každá žena se snažím o sebe pečovat. Oblíbila jsem si nejen produkty této značky, ale také úžasné procedury, které v salónu nabízí personál na vysoké odborné úrovni. Opravdu mohu Pevonii doporučit všem ženám, které se chtějí rozmazlovat,“ říká Dana Morávková.

Pigmentové skvrny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se opalujete, možná vás nyní trápí nadměrná pigmentace. Pomocí účinných zesvětlujících produktů z řady Ligne Radiance můžete znovu získat rovnoměrný tón pokožky. Vynikající účinky má Zesvětlující gel, který rozzáří a rozjasní vaši pleť. Tento velmi účinný mikroemulzní gel dokáže minimalizovat skvrny způsobené nadměrným sluněním, tlumí výraznost pigmentových skvrn a brání opětovnému vzniku tmavých skvrn. Výsledkem je jasnější, barevně sjednocená a obnovená pleť. Gel obsahuje speciální formuli vyvinutou pro účinné rozjasnění a zesvětlení pokožky.

Hydratace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Základním předpokladem krásné pokožky je dostatečná hydratace. Kromě dodržování pitného režimu je nutné používat na obličej i tělo produkty, které mají jak hydratační účinek, tak obsahují dostatek výživných látek, které pleti pomohou s regenerací. Dvakrát i třikrát týdně je vhodné střídavě si dopřát výživnou a hydratační masku. Vynikající jsou přípravky řady Ligne Sèvactive, které poskytují pokožce okamžitou výživu a ochranu, a přitom obnovují její přirozený hydrolipidový film. Hydratujte a vzdorujte stárnutí s extraktem z pecek hrušky, mateří kašičkou, mikroemulsifikovanými vitamíny A, E, C a kyselinou hyaluronovou. Pleť bude viditelně omlazená, bude pevnější, poddajnější a pružnější.

Zpevnění

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás ztráta elasticity, vrásky a nestejnorodý povrch? Pak vyzkoušejte řadu Ligne Power Repair s mořským kolagenem, mořským elastinem, mořskou D.N.A., kyselinou hyaluronovou a mikroemulsifikovanými vitamíny. Skutečně vynikající je Kolagenový krém, který na letošním veletrhu World of Beauty & Spa v Praze získal díky své vysoké kvalitě nejvyšší ocenění Beppa - High Quality Product. Krém je vhodný pro dehydrovanou pleť se sklonem k tvorbě vrásek. Vyživuje, hydratuje a zjemňuje vrásky.

Výživa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud potřebujete důkladnou regeneraci, vsaďte na extrakt z kaviáru, protože ten je jednou z nejvýživnějších látek, kterými můžeme pečovat o svou pleť. Používáním přípravků s výtažkem kaviáru nejen výrazně zpomalíte proces stárnutí pleti, ale při dlouhodobějším užívání dojde i k redukci vrásek stávajících. Pevonia Botanica nabízí přípravky řady Ligne Myoxy-Caviar® s extraktem z pravého kaviáru, extraktem z perel a Escutoxem ®, pro viditelné zjemnění vrásek, pleť hloubkově vyživují, zlepšují pružnost, chrání pleť před volnými radikály a stresem a pomáhají obnovit vnitřní vitalitu pleti.

Ošetření v salónu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proces stárnutí, agresivní externí faktory, volné radikály, stres, to vše pomalu ničí mladost vaší pleti. Je na čase znovu získat a obnovit zářivou vitalitu. Ošetření Myoxy-Caviar v kosmetickém salónu Pevonia oblaží pleť extraktem z čistého kaviáru, extraktem z perel a revoluční směsí rostlinných extraktů: Escutox® (přírodní náhrada botoxu). Zlepšením elasticity tato maska zvyšuje okysličení a pružnost pokožky. Podporou omlazování viditelně zahlazuje a dramaticky redukuje vrásky.

Další články

Načítám