Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak z toho by měl radost jen katolický kněz, který by měl velikánský smysl pro humor. Ondřej Brzobohatý (41) a Taťána Kuchařová (36) šli za kmotry nové desky Václava Noida Bárty (43) a pojali to velmi originálně. Nikdo do poslední chvíle nic netušil.

"Má to být překvapení, takže ani nevím, kdy začneme. Čekáme na telefon od Ondry," řekl před křtem Super.cz moderátor akce Martin Hrdinka. A pak se začaly dít věci. Ve chvíli, kdy stál společně s Vaškem na pódiu, přihrnul se pár převlečený za jeptišku a faráře.

Ondřej Táňu oslovoval jako sestru Angeliku a nechal ji přečíst deset přikázání, přičemž přikázání Nesesmilníš se snažili oba přejít. Muzikant a modelka se u toho smáli jako koně, Vaškovi tekly smíchem slzy. Pak se už křtilo čistou a - jak Ondra podotkl - nesvěcenou vodou.

A jak přišli, tak zase rychle zmizeli, aniž by svůj potřeštěný kousek někomu vysvětlili. Zamilovaná dvojice je stále bujnější, tak jsme zvědaví, co natropí příště.

Reklama

Další články

Načítám