Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být kamarádem Dary Rolins (51) není vůbec špatná věc. Zpěvačka je pověstná tím, že svým blízkým připravuje roztomilá překvapení. Naposledy udělala Dara radost svému dvornímu kadeřníkovi Oscarovi.

„Vymyslela jsem mu dárek, nafotila jsem mu fotky pro jeho kadeřnictví. Nápad jsem nosila v hlavě už dlouhou dobu, ale reálnou podobu dostal až v Bratislavě, když jsem na recepci hotelu potkala úchvatné zvíře, chrta jménem Chilli," svěřila se nám popová diva.

Rolins uspořádala se šlechetným tvorem focení, které bylo stejně hvězdné jako jeho rodokmen. Pro výslednou fotku si Dara nechala nainstalovat natáčky, což podstoupil i psí šampion. Ochránci zvířat ale můžou být klidní, neboť toto zvíře, které prošlo celou řadou světových soutěží psí krásy, si celou proceduru náramně užívalo. „Měl dva asistenty a půjčil si i moji vizážistku. Museli jsme mu dát čas na to, aby si zvykl na nás, na ateliér, světla i fotografa. Po chvilce si už focení náležitě užíval," směje se Dara. Zpěvaččin kadeřník z dárku jistě skákal do stropu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám