Hlavní obsah
Článek

Ivana Jirešová (47) a její manžel, muzikant Viktor Dyk, před časem prodělali těžkou krizi, když vyplul na povrch románek chotě hvězdy Ordinace v růžové zahradě 2 s mladičkou a krásnou zpěvačkou Zuzanou Mikovou. Tehdy se objevila ostrá slova o potvoře, která rozbíjí fungující manželství. Zuzana to nyní zprudka vyvrací. „Zaprvé jsem nevěděla, že je ženatý, navíc, kdyby měl manželství v pořádku, asi si nehledá nikoho jiného,“ prozradila Super.cz Miková.

„S Viktorem jsem měla krátký vztah. Když jsem se v roce 2010 vrátila do České republiky, neměla jsem tušení, že je ženatý. Jak jsem se to dozvěděla, chtěla jsem to ukončit. A podařilo se,“ vzpomíná na nelehké období svého života půvabná zpěvačka, která nedávno nafotila nejhezčí snímky své kariéry.

„Zaujal mě jako muzikant. Seznámili jsme se při natáčení Česko Slovenské Pocty Jiřímu Schelingerovi. Navíc jsem natáčela desku a potřebovala jsem lidi, co mi s tím pomohou. Bohužel to ale nebylo jen pracovní, přeskočila jiskra. Bylo tam něco víc. Trvalo to pár měsíců,“ říká dívka, které „profláknutí“ aférky převrátilo život naruby. Začala se bát chodit do společnosti, aby si na ni lidé neukazovali, že je to ta rozbíječka rodin.

„Myslím, že to není tak úplně pravda, že jsem za to mohla já,“ krčí rameny. Nyní vypustila do světa singl Na vážkách, který jí napsal právě Dyk. Do nové spolupráce s exmilenkou šel přesto, že mu mohlo doma hrozit peklo. „Dlouho jsme to zvažovali. Několikrát jsme měli schůzku a konzultovali to, protože nám bylo jasné, že se do toho zase bude šťourat. Přesto do toho chtěl jít,“ vypráví Zuzana.

Ta skandál odnesla psychicky i zdravotně. „Probrečela jsem hodně nocí,“ dodává Miková, která je nyní šťastně zadaná a naplno se věnuje práci. Natáčí desku s Martinem Ledvinou a dalšími autory. Chystají se singly i videoklip ze skoku padákem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám